Redizajnirani izgled WEB stranice

Redizajnirani izgled WEB stranice

Poštovani  članovi UPIT-a i ostali korisnici naše stranice. Predstavljamo Vam je u novom redizajniranom obliku, za koji se nadamo da  će  Vam se svidjeti. Za zadaću naše stranice smo si zadali zadatak da Vas informira o događajima  vezanim za našu udrugu i svim relevantnim stvarima koje se tiču života i potreba ljudi koji su suočeni sa životom vezanima uz paraplegiju i tetraplegiju.

Uz prijašnje sadržaje na našoj stranici je dodan i oglasnik, upit.oglasi@gmail.com da bi lakše mogli komunicirati  ako imate kakve potrebe da nešto poklonite, kupite, prodate ili zamijenite vezano uz ortopedska pomagala ili druge slične stvari ili potrebe kao prijevoz, usluga ili pomoć bilo koje vrste. Ili jednostavno imate nekakav savjet ili ideju za poboljšanje izgleda ili sadržaja na samoj stranici.

Nova web stranica koristi moderniju web tehnologiju koja olakšava lakše i brže izmjene sadržaja i omogućava promjene i korisnicima koji nisu web dizajneri.

Bilo bi  nam drago da nam se javite .

Udrgua UPIT zahvaljuje se Tomislavu Pančić na tehničkoj pomoći te Robertu Manestar koji je svoje znanje prenosio na polaznike tečaja WEB dizajna i Silviu Mucko na korisnim savjetima.

Srdačan pozdrav !