REDOVITA GODIŠNJA SKUPŠTINA HUPT-a

REDOVITA GODIŠNJA SKUPŠTINA HUPT-a

U srijedu 13.07.2011. u Zagrebu u prostorijama HAK-a održana je redovita godišnja skupština naše krovne organizacije. Po prvi puta na Skupštini su prisustvovali delegati lokalnih organizacija koje okupljaju osobe sa spinalnim ozljedama. Našu organizaciju su predstavljala tri delegata; Ivana Bilić, Anrijana Levačić i Danijel Balažić. Ostala dva su bila spriječena.

Doneseni su i zaključci o novim potrebama preustroja lokalnih organizacija koje će pod svoje okrilje imati obavezu u članstvo primiti ljude iz županija koje nemaju registriranu udrugu. Tako će UPIT-u pripasti članovi iz Vukovarsko-srijemske, Brodsko-posavske, Požeško-slavonske i Virovitičko-podravske županije. Ovo predpostavlja puno više posla, više obaveza ali i problema oko osiguravanja sredstava potrebnih za rad.

Pozivamo zato sve da se angažiraju i tako pridonesu boljoj afirmaciji nas – ljudi koji se krećemo u invalidskim kolicima.

Na Skupštini je podneseno izvješće o radu HUPT-a u predhodnom razdoblju i Financijsko izvješće Nadzornog odbora. Na ova izvješća nije bilo primjedbi te su ona prihvaćena.

Najavljeno je održavanje Radnog vikenda koji će ove godine biti održan u Dalmaciji.