ODMARALIŠTE ZA OSI – JOŠ UVIJEK SAMO SAN!

ODMARALIŠTE ZA OSI – JOŠ UVIJEK SAMO SAN!

Veoma smo razočarani izuzetno malim odazivom jedinica lokalne i regionalne samouprave kojima smo uputili Zamolbu za sufinanciranje projekta koji će obuhvatiti gradnju odmarališta za osobe s invaliditetom na Jadranu. S druge strane, zahvalni smo onima koji su shvatili naše namjere i osjetili potrebu za sudjelovanjem u projektu. Svjesni smo teških vremena i sveopće besparice ali da općina/grad nema 500kn… to ne vjerujemo! To je naprosto nedostatak osjećaja i razumjevanja za one koji možda imaju manje ili imaju drugačije potrebe od njih samih. Ali na žalost, to je još samo jedan od svakodnevnih primjera samodopadnosti i samodostatnosti onih koje smo svi mi jednom izabrali i koji tu sjede i zahvaljujući nama i našem glasu koji smo im jednom dali.

Na sreću… u udruzi imamo ljude sa nepresušnim idejama koje je moguće realizirati a koje imaju mogućnost oplemenjivanja i umnožavanja financijskih sredstava. Upravo ćemo to učiniti sa sredstima koja se nalaze na računu i prikupljena su u svrhu realizacije ovoga projekta.

Udruga se namjerava baviti izdavačkom djelatnošću i produkcijom prigodnih materijala (čestitke, kalendari, usluge grafičkog dizajna…). Ove proizvode namjeravamo ponuditi ponovo predstavnicima općina/gradova već povodom slijedećih Božićnih i Novogodišnjih blagdana ali i ostalim poslovnim subjektima i građanima. Nadamo se da će svima kojima se budemo obratili ovo biti prihvartljiviji način potpore u realizaciji naših ideja.

Katalog sa proizvodima iz naše produkcije će biti objavljen uskoro!