ČLANOVI UPIT-a NA SEMINARU HUPT-a

ČLANOVI UPIT-a NA SEMINARU HUPT-a

I ove godine za članove HUPT-a održan je seminar na kojeg su se odazvali članovi iz svih dijelova Hrvatske , pa tako i članovi UPIT-a njih sedmero s pratnjom Ivan Veber, Josip Tomasović, Nenad Radmanić, Sreto Terzić, Dražen Higl , Daniel Balažić i Dražen Kaltenbacher. Seminar se održao od 18.10. do 20.10. 2011. g. u hotelu Le Meridien Lav , Podstrana.
Okupljanje članova počelo je 18.10. u popodnevnim satima, a sam seminar održan 19.10. Počelo je s uvodno i pozdravnom riječi predsjednice HUPT-a gospođe Mandice Knežević koja se obratila odazvanim članovima i gostima te se zahvalila svima odazvanima na dolasku.
Nakon toga su počela predavanja od kojih je prvo bilo dr. Tomislava Benjaka iz HZJZ o prijedlogu novog načina utvrđivanja invaliditeta, nastavilo se iznošenjem gđe Jasenke Sučec o aktivnostima Fonda za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom.
Održano je i nekoliko radionica te demonstracija igranja tenisa u kolicima .
Za kraj je održana tribina o rehabilitaciji spinalno ozlijeđenih u koju su se prilično aktivno uključili svi sudionici tribine.
20.10. nakon doručka održan je rezime i zaključci prethodnog dana te su se sudionici počeli razilaziti svojim kućama.
Lijepo je bilo sresti prijatelje s kojima se niste dugo vidjeli i upoznati nove ljude.
Treba napomenuti da je sve bilo odlično organizirano , a oni koji su došli osobnim prijevozom dobili su i povrat troškova po 0,50 kn po kilometru što je pomoglo da se odazove velik broj sudionika.

{besps}Split_11{/besps}