8. EDUKACIJSKI SEMINAR

8. EDUKACIJSKI SEMINAR

UPIT je 01.06.2013. povodom obilježavanja Tjedna osoba sa spinalnom ozljedom u osječkom Hotelu Osijek održao 8. Edukacijski seminar za svoje članove.

Ovogodišnja tema seminara je bazirana na internoj medicini sa naglaskom na poteškoće pražnjenja crijeva, debljinu i savjete za ishranu kod osoba sa spinalnom ozljedom. Izuzetno korisna i posebno zanimljiva predavanja su održali dr.Dinko Ladić Specijalist gastroeterolog, Doc.dr.sc.Ivana Prpić Križevac, dr. med. Specijalist endokrinolog i Nevenka Kovačić, bacc.med.techn.

Na seminaru se okupilo dvadesetak članova UPIT-a iz Osječko-baranjske županije i nekoliko članova naše krovne organizacije HUPT iz Vukovarsko–srijemske i Brodsko–posavske županije te otprilike još toliko članova njihovovih obitelji ili bliskih prijatelja.

Na seminaru je bila veoma dobra atmosfera koja nam definitivno postavlja zadatak da ustrajemo u provedbama ovakvih aktivnosti!

Još jednom VELIKO HVALA svima koji su sudjelovali u ovome događanju.

Seminar je održan zahvaljujući našim sponzorima koji nam redovito pomažu u radu. Tako posebno ističem Generalnog sponzora tvrtku Bauerfeind i tvrtke Coloplast i Montavit

Još slika pogledajte OVDJE!