REGIONALNA KONFERENCIJA O SOCIJALNIM USLUGAMA

REGIONALNA KONFERENCIJA O SOCIJALNIM USLUGAMA

U tijeku je provedba  projekta SOS-NET. Nositelj projekta je Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju „Zvono“ iz Belišća, a partneri Udruga za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama „Jaglac“ iz Orahovice, Udruga paraplegičara i tetraplegičara Osječko-baranjske županije (UPIT) iz Osijeka i  Udruženje  „Baranja“ iz Luga.

Prva aktivnost u okviru projektu je Regionalna uvodna konferencija koja će se održati 03. veljače 2015. godine u Orahovici u dvorani Evanđeoske pentekostne crkve Betanija, na adresi Zelena 2.

Konferencija počinje u 10 sati, a očekivano trajanje je do 14,30 sati.

Poziv za sudjelovanje upućen je svim dionicima u sektoru pružanja socijalnih usluga (županijski i gradski upravni odjeli za zdravstvo i socijalnu skrb, JLS, centri za socijalnu skrb, javne i privatne ustanove za pružanje socijalnih usluga, organizacije civilnog društva koje se bave socijalnim uslugama, privatni pružatelji socijalnih usluga itd.)  na području pet slavonskih županija: Osječko- baranjske, Vukovarsko- srijemske, Požeško-slavonske, Brodsko-posavske i Virovitičko-podravske.

Prijave za sudjelovanje mogu se preuzeti na web stranicama Udruge “Zvono” i partnera (www.udrugazvono.hr,    www.udruzenje-baranja.hr , www.udrugamrorah.hr , upit-os.hr ).

Rok za prijavu je 30. siječnja do 19 sati.

Molimo Vas za najavu događanja.

Unaprijed hvala na suradnji.

S poštovanje, voditeljica projekta SOS-NET, Jasna Petrović, Udruga “Zvono”.

Najava događanja , PozivnicaProgram , Prijavni obrazac