Radni sastanci u Virovitičko-podravskoj i Požeško-slavonskoj županiji

Radni sastanci u Virovitičko-podravskoj i Požeško-slavonskoj županiji

U okviru projekta SOS-NET koji Udruga „Zvono“ iz Belišća provodi  u partnerstvu  s s Udrugom za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama „Jaglac“ iz Orahovice, Udrugom paraplegičara i tetraplegičara  Osječko-baranjske županije iz Osijeka i  Udruženjem „Baranja“ iz Luga 21.rujna 2015., održana  su četiri radna   sastanka s dionicima u sektoru socijalnih usluga  u Orahovici i Požegi

U partnerskoj Udruzi Jaglac u Orahovici, održana su dva neformalna sastanka.  Prvi sastanak održan je  s predstavnicom CZSS, a drugi s  privatnim pružateljima socijalnih usluga na području grada Orahovice i okolnih općina   s ciljem  kreiranja učinkovitog modela suradnje i komunikacije među dionicima koji pružaju socijalne usluge.

U suradničkoj udruzi Mi u Požegi  održan je sastanak radi dogovora o predstojećim edukacijama, u okivru projekta SOS-NET , koje će se održati u listopadu (edukacija volontera) i studenom (strateško planiranje).

Pučko otvoreno učilište Obris u Požegi organiziralo je evaluacijsko okupljanje  uspješno završene edukacije UPC za grupu polaznika u Požegi. Okupljanju polaznika pridružila se i  voditeljica projekta,  Jasna Petrović. Osim evaluacije  polaznici su informirani o svečanoj podjeli Uvjerenja o osposobljenosti  u Osijeku 28.9. 2015. u 16 sati.

Podjelom Uvjerenja obilježit će se i početak  tjedna cjeloživotnog učenja koji za Osječko-baranjsku i Požeško-slavonsku županiju organizira POU Obris..