Počelo je odbrojavanje za Wings for Life ’17.

Počelo je odbrojavanje za Wings for Life ’17.

Četvrtu godinu zaredom Zadar će biti domaćin još jednog svjetskog mega događaja, utrke  Wings For Life World Run, koja se održava radi prikupljanja sredstava namijenjena istraživanju liječenja povreda kralježnične moždine. Utrka se održava 7.5.2017. u 13 sati u trideset dvije države i trideset tri grada diljem svijeta, isti dan u  isto vrijeme, bez obzira na razlike u vremenskim zonama i klimatskim uvjetima.

Naša je Udruga, vrlo zapaženo, sudjelovala  i  u prethodne tri utrke. Sudjelovali smo i u kolicima, ali i  velik broj trkača trčao je za one koji to ne mogu, što je ina ove utrke: ”Trčimo za one koji ne mogu.”

Danas je na službenim stranicama Wings For Life World Run otvorena prijavnica za start ,te se zainteresirani već sada mogu prijaviti i kupiti svoj startni broj.

Startnina je 100 kuna, s  mogućnošću doniranja 10, 25 ili 50 kuna za volontere . Doniranje za volontere je neobvezno, međutim, ti ljudi se svojski trude oko organizacije cijelog događaja i da nema njih ne bi bilo ni utrke.

Kliknite na ovaj link Wings For Life World Run i prijavite se neka nas opet bude što više!

Vidimo se u Zadru!