OSOBNI ASISTENT – NASTAVAK PROJEKTA I UKLJUČIVANJE NOVIH KORISNIKA

OSOBNI ASISTENT – NASTAVAK PROJEKTA I UKLJUČIVANJE NOVIH KORISNIKA

Objavljen je novi natječaj Europskog Socijalnog Fonda koji omogućava nastavak provedbe našeg projekata AsistentOS. Natječaj predviđa nastavak pružanja usluge osobne asistencije postojećim korisnicima ali i mogućnost uključivanja novih. Za postojeće korisnike dovoljna je samo Izjava korisnika da i dalje želi primati ovu uslugu dok potencijalni novi korisnici imaju nešto duži put za ostvarivanje ove usluge.

Svi potencijalni novi korisnici moraju najkasnije do utorka  3.7.2018. dostaviti potrebnu dokumentaciju voditelju projekta koji istu šalje Odboru za utvrđivanje potrebe za uslugom osobne asistencije o ispunjavanju uvjeta za primanje usluge osobne asistencije. Odbor utvrđuje da li predloženi korisnik ispunjava uvjete za uključivanje u projekt. Potrebna dokumentacija:

1.       Liječnička dokumentacija ne starija od 6 mjeseci, odnosno ukoliko je liječnička dokumentacija starija, potrebno je pribaviti potvrdu nadležnog liječnika o nepromijenjenom zdravstvenom stanju

2.       Barthelov indeks ovjeren od liječnika specijalista ne stariji od 6 mjeseci za osobe s najtežom vrstom i stupnjem invaliditeta.

3.       Listu procjena potreba za svakog prijavljenog korisnika.

4.       Socio-anamnestičke podatke prijavljenih korisnika.

Dokumente pod rednim brojevima .2. 3. i 4. možete preuzeti OVDJE

NAPOMENA!
Ako mislite da Vam je nemoguće prikupiti dokumentaciju do navedenog datuma za pomoć se obratite voditelju projeka. E-mail: upit@upit-os.hr ili tel. 0981894315

U odnosu na našu udrugu i vrstu osoba s invaliditetom koju okupljamo u mogućnosti smo posvetiti se osobama sa ozljedom kralježnice i eventualno osobama s neuromišićnim bolestima. Nemamo islustva u radu sa osobama s intelektualnim poteškoćama te u tom smislu molimo da se za pomoć obratite organizacijama koje okupljaju osobe s takvom vrstom invaliditeta.

Potrebni dokumenti: Bartolv index, Socio anamnesticki podacio korisnik, Lista procjenjeni potreba