NA POLA SMO PUTA

NA POLA SMO PUTA

NA POLA SMO PUTA

Udruga paraplegičara i tetraplegičara Osječko-baranjske županije /UPIT Osijek/  nositelj je projekta Nova prilika koji je financiran iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa „Razvoj ljudskih potencijala  2014.-2020“.

Predviđeno trajanje projekta je 24 mjeseca i sastoji se od 6 ciklusa od kojih je do sada provedeno 3 ciklusa i osposobljeno 23 polaznika, od čega 7 polaznika za priprematelja/icu bureka i pizze i 16 polaznika za priprematelja/icu jednostavnih jela i slastica.

Svaki ciklus sastojao se od teorijskog dijela, praktičnog dijela i treninga osobnog razvoja koje su proveli vrhunski edukatori. Nastava je provedena u Ugostiteljsko turističkoj školi u Osijeku.

Sudjelovanje je za sve korisnike bilo  potpuno besplatno.

Nakon završetka nastave provedena je završna provjera stečenih znanja i vještina.

Nakon navedenih provjera slijedila je promocija na kojoj su polaznici dobili uvjerenja o osposobljavanju za jedno od dva navedena programa koja su im upisana u radnu knjižicu i uvjerenje da su bili prisutni na treninzima osobnog razvoja. Na svim promocijama su također bili prisutni članovi obitelji polaznika kao i predstavnici Osječko-baranjske županije, grada Osijeka i medija.

Iskustva dosadašnjih polaznika su jako pozitivna i vrlo su zadovoljni znanjima koje su stekli u tijeku osposobljavanja.

Sljedeći ciklus počinje sredinom rujna, uvjet je da su kandidati nezaposlene osobe mlađe od 29 godina koje posao traže duže od 6 mjeseci i nezaposlene osobe starije od 29 godina koje posao traže duže od 12 mjeseci.

Za sva dodatne informacije dostupni smo na e majl adresi upit@upit-os.hr i brojevima mobitela 0981894315 i 0998801911