TKO PECA ZLO NE MISLI II

TKO PECA ZLO NE MISLI II

29.9.2019 na ribnjaku u Petrijevcima održano je ribolovno natjecanje za osobe s invaliditetom. Natjecanje je održano u okviru provedbe projekta „Tko peca – zlo ne misli II“ koji u potpunosti financiraju Grad Osijek i Osječko-baranjska županija, a provodi ga udruga UPIT iz Osijeka.

Natjecalo se 18 sudionika iz više udruga /Bolje sutra iz Koprivnice, SOZ Zagreb, UTI Bjelovar, MUPIK Sombor, ŠDP Zagreb, UOSI Virovitica i domaćini iz udruge UPIT iz Osijeka.

Prvo mjesto osvojio je Robert Bači iz Sombora, drugo Davor Zobec iz Zagreba, treće mjesto Josip Mraz iz Koprivnice, a najveću ribu upecao je Božidar Kranjec iz Bjelovara. Najbolja tri pojedinca dobili su ribolovnu opremu kao nagradu, pehare, medalje i svaki sudionik zahvalnicu.

Ukupno je bilo 50-tak sudionika koji su podržali ovo natjecanje i pridonijeli odličnoj atmosferi i prisustvovali zajedničkom ručku koji je održan nakon proglašenja pobjednika.

Naravno posebno treba zahvaliti Udruzi športskih ribolovaca Karašica iz Petrijevaca, Lovačkom društvu Jastreb iz Petrijevaca i općini Petrijevci, te gradskom društvu Crvenog križa Valpovo koji su poslali svoje volontere i asistente.

Nadamo se da će ovakvih natjecanja biti i u budućnosti.