EDUKACIJA

EDUKACIJA

Za vikend 02. i 03.11.2019. održane su edukacije polaznika  projekta Nova prilika.


EDUKACIJE RAZVOJA OSOBNIH KAPACITETA KORISNIKA PROJEKTA NOVA PRILIKA

02.11.2019 u ZOO hotelu Osijek održan je I. modul edukacije za polaznike 4. Ciklusa osposobljavanja za jednostavna jela i slastice u okviru projekta Nova prilika.

Edukaciju su održali Katarina Friščić mag. educ. soc. i Josip Friščić dipl. psih. iz Centra za edukaciju i savjetovanje PERO iz Zagreba. Edukacija se sastojala iz dvije radionice, I. radionica na temu Samoorganizacija i II. radionica Izrada osobnog plana.

Izmedju dvije radionice bila je stanka (coffee-break), a nakon radionica održan je zajednički ručak za sve sudionike edukacije.


I. MODUL EDUKACIJE ZA POLAZNIKE PROJEKTA NOVA PRILIKA

03.11.2019 održan je I. modul edukacije za polaznike 4. Ciklusa osposobljavanja za polaznike osposobljavanja za pripremu jednostavnih jela i slastica.

I drugog dana edukacije su se sastojale iz dvije radionice, prvu je održala Katarina Friščić mag.educ.soc. na temu Komunikacija, a drugu Josip Friščić dipl. psih. na temu Asertivnost.

Izmedju radionica polaznici su imali stanku za kavu i osvježenje, a nakon radionica ručak za sve sudionike. II. modul edukacije planiran je za idući mjesec.