Obavjest predsjednika UPIT-a

Obavjest predsjednika UPIT-a

 

Dragi korisnici i osobni asistenti,

Nadam se da ste svi dobro. Znam da je teško ali se i nadam da ćemo ovo svi prebroditi. Za asistente koji na radno mjesto putuju iz drugog mjesta osigurali smo propusnice. Sutra ćemo, ako bude potrebno, osigurati i propusnice za kretanje gradom ili za javni prijevoz. Napravit ćemo sve da svi korisnici dobiju uslugu koja im je potrebna ali i da svi asistenti budu što više zaštićeni.

U budžetu smo pronašli višak sredstva koja možemo prenamijeniti za kupnju zaštitne opreme i sredstava za dezinfekciju. S obzirom da zbog nestašice udruga ne može odjednom kupiti veliku količinu, ovim putem pozivam da svaki osobni asistent za svoje potrebe kupi zaštitne opreme i sredstva za dezinfekciju u vrijednosti do 100,00kn. Pod zaštitnom opremom podrazumjevaju se; zaštitne maskice, zaštitne rukavice, sredstva za dezinfekciju ruku (svatko neka sam procijeni čega mu je i koliko potrebno). Molim da slijedite upute:

–          Za kupljenu robu trebate ishodovati R-1

–          Za ishodovanje R-1 računa potrebni su podaci udruge:

o   Naziv: UPiT Osijek

o   Adresa: Vijenac Ivana Meštrovića 26c, Osijek

o   OIB: 86649507780

Možda ni vi nećete moći sve što vam treba dobiti na jednom mjestu ili na jednom računu. To nije problem samo neka ukupna vrijednost bude do 100,00kn. (asistenti koji rade u UPiT-u kod dva korisnika mogu kupiti opreme i sredstava za do 200,00kn)

Kada realizirate kupnju, scanirajte ili uslikajte račun i scan/sliku pošaljite ga gospođi Biljani. Iznos s računa će vam biti uplaćen na tekući račun. Originalni račun sačuvajte a dostavit ćete nam ga prilikom potpisivanja platnih listi za slijedeću plaću.

Ako netko ima problem, pitanje, dvojbu, neka nas kontaktira. Svima puno hvala i lijep pozdrav.

Ostanite zdravo!

Danijel Balažić