3. ribolovno natjecanje

3. ribolovno natjecanje

Poštovani,

Ovim putem Vam šaljem službeni Poziv za sudjelovanje u aktivnosti uz napomenu da članovi UPiT-a ne moraju biti nužno natjecatelji nego se mogu prijaviti i kao uzvanici.UPiT ove godine organizira 3. Otvoreno pojedinačno ribolovno natjecanje za osobe s invaliditetom. Ovogodišnje natjecanje je financirano sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku a u okviru odobrene Jednoktatne podrške za 2020. godinu.

Natjecanje će biti održano u subotu 19.9.2020. godine u Kopačevu (na istoj lokaciji kao 2018. godine). Za nove sudionike u privitku je Mapa s uputama za dolazak iz smjera Osijeka.

NAPOMENA: Natjecanje je za maksimalno 20 sudionika. Svaki natjecatelj može imati do dvije osobe u pratnji. Lista natjecatelja se kreira prema redosljedu dospjelih prijava.   Rok za prijavu sudionika je ponedjeljak 14.9.2020.

Članovi koji žele sudjelovati a nemaju kako doći u Kopačevo mogu kontaktirati dispečera na tel.095 300 3 111 i dogovoriti prijevoz našim kombijem.

I ovoga puta ribolov i natjecanje nisu jedini motiv ove aktivnosti nego je to susret što većeg broja predstavnika organizacija koje djeluju s istim ciljem a radi razmjene iskustava i uspostave buduće suradnje.

Hvala uz lijep pozdrav,

Danijel Balažić

p.s. Članovi koji su se već prijavili ili kao natjecatelji ili kao uzvanici ne moraju to činiti ponovo!


POZIVNICA