držano je 3. ribolovno natjecanje

držano je 3. ribolovno natjecanje

19.9.2020 godine u Kopačevu održano je 3. ribolovno natjecanje za osobe s invaliditetom u organizaciji Udruge paraplegičara i tetraplegičara OBŽ koje je u punom iznosu financiralo Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Cijeli događaj započeo je u ranim jutarnjim satima u Kopačevu, a završio zajedničkim ručkom u restoranu „Didin konak“ i proglašenjem pobjednika. Dodijeljene su četiri nagrade, prve tri u odnosu na ukupnu težinu ulova i četvrta za najveću ulovljenu ribu. Nagrade su bile ribolovna oprema u vrijednosti 1.000,00 kn, 750,00 kn i 500,00 kn.

Natjecatelji su došli u pratnji svojih osobnih asistenata i članova obitelji iz Zagreba, Slavonskog Broda, Koprivnice, Virovitice, Bjelovara i Osijeka.

Akciju je svojom nazočnošću uveličao i predsjednik SDUSO iz Splita, pomogli su volonteri iz Crvenog križa Darda, a regularnost natjecanja pratio je sudac iz športskog ribolovnog društva „Karas“ iz Bilja.

Ribolovno natjecanje bilo je usmjereno na podizanje razine životne kvalitete osoba s invaliditetom i nadamo se da će ovakvih događaja biti još više.