Ne brini, neće on daleko stići

Ne brini, neće on daleko stići
Don’t Worry He Won’t Get Far On Foot
Film prema stvarnom liku i događaju pokazuje na humorističan način život nakon povrede vratne kralježnice. Osobna borba sa samim sobom i potraga za smislom nastavka života. Film će se nekima svidjeti, nekima ne kao i karikature koje je crtao, a imaju crno humorne elemente i bave se svim slojevima društva pa tako i što je nekima smiješno drugima nije i obratno. Mišljenja sam da bi ga bilo dobro pogledati kao i karikature koje je crtao.
Nakon što lijenčina iz Portlanda John Callahan skoro izgubi život u prometnoj nesreći, posljednja stvar koje se želi odreći jest alkohol. Ali nakon što nevoljko uđe u program odvikavanja uz ohrabrenje svoje djevojke i karizmatičnog sponzora, Callahan otkriva vlastiti talent u crtanju stripova za novine te uskoro ostvari nacionalni uspjeh koji mu omogućava potpuno drugačiji život. Temeljena na istinitoj priči, ova humoristična drama o spašavanju života putem umjetnosti adaptacija je Callahanovog autobiografskog romana.
Karikature možete pogledati OVDJE.
Prilog je objavljen u okviru provedbe projekta AssistentOS III. UP.02.2.2.14.0004 koji je u punom i iznosu financiran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.