W F L ’22
smart

U nedjelju, 8.5.2022. opet u Zadru pozitivna energija, entuzijazam, prijateljstvo, empatija, hrpa lijepih osjećaja i dobrih ljudi. Ne samo u Zadru – u cijelom svijetu trči se za jedan cilj – pomoći u skupljanju sredstava za pronalazak lijeka za liječenje kralježnične moždine. Sedmi put. O samoj organizaciji Wings for Life World Run ne treba puno govoriti, jer se puno toga zna.

Pet tisuća trkača i asistenata, podupirućih članova, turista…
Zadar lijep – sunčan, pa malo vjetrovit, pa kišica i opet sunce. I ljudi, ti prekrasni ljudi, koji žele pomoći. Atmosfera zaista posebna. Neopisivo lijepa.
Kao i svake godine na utrci su sudjelovali članovi UPIT-a iz Osijeka i njihova pratnja. Danijel, Danijela, Matej, Dražen, Kaja, Tomislav, Nenad, Milan, Tanja, Ivana, Zlatko, Dobrila, Siniša, Biljana, Rudolf, Marko, Marijo, Marijana i Ana… Nedostajali su nam Marin i Snježana koji su bili spriječeni zbog bolesti.
Sreli smo puno Osječana koji su trčali uz nas i za nas. Hvala im.
Hvala i svim sponzorima i donatorima koji su nam omogućili sudjelovanje na ovom veličanstvenom događaju, jer mi koji smo doživjeli traumu ozljede kralježnice znamo koliko manje patnje bi proživio
netko tko ju bude u budućnosti doživio.
Prilog je objavljen u okviru provedbe projekta AssistentOS III. UP.02.2.2.14.0004 koji je u punom iznosu financiran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

smart