REDOVITA GODIŠNJA SKUPŠTINA

REDOVITA GODIŠNJA SKUPŠTINA

U subotu 17.11.2018. održana je Redovita godišnja Skupština udruge na kojoj je usvojen Izvještaj Nadzornog odbora o radu udruge u razdoblju 1.1. – 5.11.2018. Također, Skupština je usvojila Završni izvještaj o radu u 2017. i prihvatila Financijski plan i Plan rada u 2019. godini. Osim članova udruge i njihovih obitelji, Skupštini su prisustvovali pročelnik Upravnog odjela za socijalnu zaštitu, umirovljenike i zdravstvo Grada Osijeka g.Romano Kristić i pomoćnica pročelnice Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Osječko-baranjske županije gđa.Željka Panjaković.  Ne dolazak na Skupštinu opravdala je predsjednica naše krovne organizacije Hrvatskih udruga paraplegičara i tetraplegičara gđa.Manda Knežević ali se skupu obratila pozdravnim pismom koje  je pročitano na početku.

Skupština je usvojila i strateške dokumente; Strategiju 2019. – 2023. Te Operativbni plan za 2019. godinu koji predstavljaju važne akte za daljnji razvoj udruge.

Na žalost, Skupština se prisjetila i članova koji su preminuli u razdoblju od zadnjeg zasjedanja; Ivan Modrić, Milenko Pavić i Nediljko Bičvić.